phone mail

Ochrana osobných údajov

Pravidlá nakladania s osobnými údajmi na THAIVILLA.SK

  1. INFORMÁCIE O THAIVILLA.SK

1.1. Tieto pravidlá nakladania s osobnými údajmi spoločnosti AB EXIM TRADE, CO. LTD., so sídlom v Moo 12 Muang Pattaya, Amphoe Bang Lamung, Chang Wat Chon Buri 20150, Thailand (ďalej len „THAIVILLA.SK“) upravujú zásady spracovania osobných údajov návštevníkov webových stránok www.thaivilla.sk (ďalej len „webové stránky“), najmä ich registrovaných užívateľov (ďalej len “užívateľ”) a zákazníkov THAIVILLA.SK, ktorí urobia prostredníctvom webových stránok objednávku (ďalej len „zákazník“) a to podľa nariadenia Európskeho parlamentu a rady č. 679/2016/EÚ z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

1.2. THAIVILLA.SK pôsobí pri spracovaní osobných údajov ako správca a určuje tak, za akým účelom a akými prostriedkami bude dochádzať k spracovaniu osobných údajov.

2. AKÉ ÚDAJE SPRACOVÁVÁME?

2.1. Údaje poskytnuté zákazníkmi. Na THAIVILLA.SK spracovávame osobné údaje o užívateľoch a zákazníkoch. Primárne sú spracovávané osobné údaje, ktoré nám sami poskytnete pri registrácii na THAIVILLA.SK alebo pri vytvorení Vašej objednávky.

2.2. Tieto údaje zahŕňajú najmä e-mailovú adresu a v prípade zákazníkov aj meno a priezvisko, adresu, telefónne číslo a platobné údaje. Ak budete chcieť, môžete uviesť aj ďalšie údaje, napríklad adresu zamestnania alebo poznámku o možných časoch doručenia.

2.3. Údaje získané prostredníctvom cookies. Pre lepšie cielenie reklamných kampaní a vylepšovanie ponuky produktov a služieb využíva THAIVILLA.SK informácie o produktoch, ktoré našich zákazníkov zaujali. Ak ste vo Vašom prehliadači povolili ukladanie cookies a súhlasíte s ich používaním, získava THAIVILLA.SK údaje o návšteve webových stránok, prezeraných produktoch a ďalšej aktivite na webových stránkach.

2.4. THAIVILLA.SK nezbiera ani inak nespracováva akékoľvek citlivé osobné údaje zahrňujúce napr. údaje o Vašom zdravotnom stave, vyznaní alebo viere a pod.

3. PRE AKÉ ÚČELY ÚDAJE SPRACOVÁVAME?

3.1. Pre vybavenie Vašej objednávky, tj. na plnenie zmluvy medzi THAIVILLA.SK a zákazníkom, využívame Vaše meno a priezvisko a kontaktné údaje.Spracovanie údajov v tomto prípade zahŕňa všetky činnosti od zaevidovania objednávky, jej spracovanie. Ak údaje nie sú poskytnuté nemôže THAIVILLA.SK vybaviť Vašu objednávku.

3.2. Pre ponuku našich produktov zákazníkom THAIVILLA.SK formou obchodných oznámení využíva THAIVILLA.SK predovšetkým emailovú adresu, príležitostne aj telefónne číslo na zasielanie SMS. V tomto prípade zasielame obchodné oznámenia o produktoch súvisiacich s produktami, ktoré ste na THAIVILLA.SK už zakúpili. Spracovanie vykonávame z dôvodu realizácie oprávnených záujmov THAIVILLA.SK v podobe obmedzeného priameho marketingu. THAIVILLA.SK tak nevyžaduje so zasielaním týchto obchodných oznámení súhlas, ale umožňuje Vám kedykoľvek odber noviniek odhlásiť, alebo vzniesť námietku proti takémuto spracovaniu. Zákazníkom, ktorí sa po nadobudnutí účinnosti týchto pravidiel v rámci objednávky na THAIVILLA.SK zaregistrujú, môžeme obchodné oznámenia zasielať na základe súhlasu, ktorý je úplne dobrovoľný a jeho neudelenie nemá vplyv na dokončenie Vašej objednávky. Súhlas THAIVILLA.SK udeľujete v priebehu registrácie na THAIVILLA.SK alebo neskôr v nastavení Vášho užívateľského konta. Váš súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na príslušný odkaz umiestnený v každom obchodnom oznámení alebo v nastavení užívateľského účtu. Ak súhlas odvoláte, nebudeme Vaše údaje naďalej pre účely zasielania obchodných oznámení spracovávať ani z vyššie uvedeného dôvodu realizácie oprávnených záujmov THAIVILLA.SK.

3.3. Pre ponuku našich produktov a propagáciu THAIVILLA.SK formou obchodných oznámení zasielaných užívateľom využíva ETHAIVILLA.SK predovšetkým e-mailovú adresu. Spracovanie prebieha v tomto prípade len na základe Vášho súhlasu, ktorý je úplne dobrovoľný, a aj v prípade jeho neudelenia môžete naďalej plne využívať naše webové stránky. Súhlas THAIVILLA.SK udeľujete v priebehu registrácie na THAIVILLA.SK alebo neskôr v nastavení Vášho užívateľského konta. Upozorňujeme, že registráciu na THAIVILLA.SK môžu vykonávať iba osoby staršie ako 18 rokov. Váš súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na príslušný odkaz umiestnený v každom obchodnom oznámení alebo v nastavení užívateľského účtu.

3.4. Pre lepšie cielenie reklamy a propagácie THAIVILLA.SK spracováva THAIVILLA.SK pri využití cookies údaje o návšteve webových stránok, prezeraných produktoch a ďalšej aktivite na webových stránkach. Spracovanie je možné len na základe Vášho súhlasu s používaním príslušných cookies. Aj tento súhlas je úplne dobrovoľný. Spravidla na základe uvedených dát získava THAIVILLA.SK štatistiky, analýzy a reporty o správaní užívateľov webových stránok. Na ich základe je potom možné lepšie zacieliť reklamu alebo prispôsobiť obsah webových stránok tomu, čo Vás skutočne zaujíma a čo hľadáte, alebo čo zaujíma všeobecne väčšiu skupinu užívateľov. V tomto prípade je spracovanie osobných údajov spravidla automatizované.

3.5. Cookies sú využívané tiež pre realizáciu affiliate programu THAIVILLA.SK, kedy je zaznamenané, či ste do 30 dní od kliknutia na reklamu THAIVILLA.SK na iných webových stránkach nakúpili akýkoľvek tovar. Spracovanie je opäť možné len na základe Vášho súhlasu s používaním týchto cookies, ktorý poskytujete už na webových stránkach nášho affiliate partnera, teda na stránkach, kde ste klikli na reklamu THAIVILLA.SK. Pokiaľ tento súhlas poskytnete a ak zároveň poskytnete súhlas s ukladaním cookies pre tieto účely na webových stránkach THAIVILLA.SK, budú tieto cookies používané v súlade s pravidlami používania cookies.

3.6. Pre zaistenie zákazníckej podpory využívame údaje o Vašom mene a e-maily, ktoré vyplníte pred začiatkom chatu s pracovníkom THAIVILLA.SK do príslušného chatovacieho okna na webových stránkach. Vyplnením údajov vyjadrujete svoj súhlas so spracovaním uvedených údajov. Vaše meno a e-mailovú adresu len na základe začatia chatu nijako ďalej nevyužívame.

4. ODVOLANIE SÚHLASU A ZRUŠENIE ZASIELANIE OBCHODNÝCH OZNÁMENIE

Obchodné oznámenia. Užívatelia aj zákazníci THAIVILLA.SK môžu kedykoľvek zrušiť odoberanie obchodných oznámení, a to:

  • kliknutím na príslušný odkaz umiestnený v päte každého obchodného oznámenia; alebo
  • namietať proti spracovaniu osobných údajov v THAIVILLA.SK na e-mailovej adrese info@thaivilla.sk alebo prostredníctvom ďalších kontaktov uvedených v týchto pravidlách.

Cookies. Pokiaľ chcete na svojom zariadení zakázať ukladanie cookies, môžete zmeniť nastavenia priamo vo svojom prehliadači. V prípade, že zakážete THAIVILLA.SK ukladanie cookies, nemusia niektoré časti webových stránok pracovať správne.

5. KTO MÁ PRÍSTUP K ÚDAJOM?

5.1. V prvom rade sú osobné údaje spracovávané THAIVILLA.SK a jej pracovníkmi. Všetky osoby, ktoré majú prístup k osobným údajom sú zaviazané k mlčanlivosti a tento záväzok trvá aj po skončení ich spolupráce s THAIVILLA.SK.

5.2. THAIVILLA.SK ďalej ako správca poveruje spracovaním osobných údajov ďalšie subjekty, ako tzv. spracovateľov. Spracovateľom je každý orgán, ktorý spracúva osobné údaje pre THAIVILLA.SK na účely a spôsobom, ktoré THAIVILLA.SK stanovuje. V prípade, keď je so spracovaním vyžadovaný Váš súhlas, odovzdávame údaje spracovateľom iba v prípade, že ste súhlas udelili. Spracovateľom odovzdávame iba tie údaje, ktoré nevyhnutne potrebujú na zabezpečenie svojich služieb. Medzi spracovateľa, ktoré THAIVILLA.SK využíva, patria:

  • Google LLC (nástroje pre on-line marketing)
  • Facebook, Inc. (nástroje pre on-line marketing)

6. AKO DLHO ÚDAJE SPRACOVÁVAME?

6.1. THAIVILLA.SK spracováva osobné údaje na účely plnenia zmluvy po celú dobu vybavovania objednávky, vrátane jej zaplatenia a doručenia tovaru. Zo zákona THAIVILLA.SK následne uchováva niektoré údaje obsiahnuté v účtovných dokladoch.

6.2. Obchodné oznámenia sú zasielané používateľom po celú dobu, po ktorú trvá súhlas s ich zasielaním. V prípade zákazníkov sú obchodné oznámenia zasielané do doby, než dôjde k odhláseniu ich odberu, prípadne do doby, než je vznesená námietka proti spracovaniu Vašich údajov za týmto účelom. Najdlhšie sú však obchodné oznámenia zasielané po dobu 10 rokov. Potom THAIVILLA.sk požiada o udelenie nového súhlasu.

6.3. Údaje získané na marketingové účely prostredníctvom cookies spracováva THAIVILLA.SK po celú dobu trvania súhlasu s používaním cookies, tj. po dobu, kedy ukladanie cookies povolíte vo svojom prehliadači, prípadne do doby, než je vznesená námietka proti spracovaniu Vašich údajov za týmto účelom.

6.4. Ďalšie spracovanie osobných údajov nad rámec uvedených lehôt vykonáva THAIVILLA.SK iba v prípade, že je to nevyhnutné na splnenie povinností vyplývajúcich z právnych predpisov, ktoré sa na THAIVILLA.SK vzťahujú.

7. AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA?

7.1. V súvislosti so spracovaním osobných údajov sa môžete obrátiť na THAIVILLA.SK a požadovať:

  • Informácie ohľadom osobných údajov, ktoré THAIVILLA.SK spracováva, o účele a povahe spracúvania osobných údajov, vrátane informácie o prípadných príjemcoch osobných údajov mimo THAIVILLA.SK. Všeobecné informácie o činnostiach spracovania osobných údajov sú obsiahnuté v týchto pravidlách.
  • Prístup k údajom, ktoré ste poskytli THAIVILLA.SK, či už v priebehu registrácie alebo vytvorení objednávky. V prípade uplatnenia tohto práva Vám THAIVILLA.SK potvrdí, či a aké konkrétne osobné údaje sú spracovávané a prípadne Vám budú tieto údaje sprístupnené spolu s informáciami o ich spracovaní.
  • Opravu osobných údajov, ak sú akokoľvek nepresné alebo neúplné. Iba v prípade aktuálnych údajov môže THAIVILLA.SK správne vybaviť Vašu objednávku.
  • Vysvetlenie a odstránenie nevyhovujúceho stavu
  • Výmaz osobných údajov 
  • Prenesenie automatizovane spracovávaných osobných údajov získaných na základe Vášho súhlasu od THAIVILLA.SK k inému subjektu, kedy THAIVILLA.SK odovzdá Vaše osobné údaje v bežne používanom formáte Vám alebo inému správcovi podľa Vášho želania.

7.2. Ďalej môžu zákazníci THAIVILLA.SK vzniesť námietku proti spracovaniu osobných údajov v prípade zasielania obchodných oznámení alebo vyhodnocovania nákupných preferencií, na základe ktorej THAIVILLA.SK okamžite ukončí spracovanie osobných údajov pre tieto účely.

7.3. Mimo vyššie uvedené oprávnenia máte vždy možnosť obrátiť sa v prípade porušenia povinností THAIVILLA.SK so sťažnosťou na Úrad na ochranu osobných údajov.

8. BEZPEČNOSŤ

8.1. THAIVILLA.SK dbá na bezpečnosť Vašich údajov. Nakladanie s osobnými údajmi prebieha plne v súlade s platnými právnymi predpismi, vrátane všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov (GDPR). THAIVILLA.SK kladie pri spracovaní osobných údajov veľký dôraz na technické aj organizačné zabezpečenie spracúvaných údajov.

8.2. Všetky osobné údaje v elektronickej forme sú uložené v databázach a systémoch, ku ktorým majú prístup iba osoby, ktoré potrebujú s osobnými údajmi bezprostredne nakladať na účely uvedené v týchto pravidlách, a to len v nevyhnutnom rozsahu. Prístup k týmto osobným údajom je chránený heslom a firewallom. Zabezpečenie osobných údajov je zo strany THAIVILLA.SK pravidelne testované a ochranu priebežne vylepšujeme.

9. KONTAKT

9.1. S akýmikoľvek pripomienkami ohľadne spracovania osobných údajov, alebo v prípade uplatnenie svojich práv sa môžete obracať na THAIVILLA.SK emailom na adresu info@thaivilla.sk.

10. ÚČINNOSŤ

10.1. Tieto pravidlá sú účinné od 23. 5. 2018.

 

Pravidlá používania cookies THAIVILLA.SK

Na stránkach Thaivilla.sk používame tzv. cookies. V týchto pravidlách používanie cookies (ďalej len “Pravidlá”) si môžete prečítať, aké cookies používame, prečo ich používame a ako môžete ich používanie zakázať.

1. ČO SÚ COOKIES?

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sú pri vašej návšteve stránok Thaivilla.sk týmito stránkami alebo stránkami našich partnerov zasielané a ukladané do vášho prehliadača. Stránky Thaivilla.sk si zapamätajú, aké úkony ste vykonali (napr. prihlasovacie údaje, preferencie zobrazovania produktov). Keď stránky Thaivilla.sk navštívite znova, váš prehliadač odošle cookies späť na tieto stránky, takže možno vaše zariadenie rozpoznať a my vďaka tomu môžeme prispôsobiť stránky Thaivilla.sk podľa vašich preferencií.

2. AKO JE UDELENÝ SÚHLAS POUŽÍVANÍM COOKIES?

V spodnej časti stránok Thaivilla.sk sa pri vašej návšteve stránok zobrazí oznamovacia lišta informujúca o tom, že stránky používajú cookies. Ak budete pokračovať v prezeraní našich stránok a zároveň máte vo vašom prehliadači povolené ukladanie cookies, budeme to považovať za váš súhlas s užívaním cookies, a to v súlade s týmito Pravidlami.

Súhlas s používaním cookies môžete kedykoľvek odvolať. K tomu je nutné, aby ste v nastavení svojho prehliadača ukladanie cookies pre stránky Thaivilla.sk zakázali a už uložené cookies prípadne vymazali. Bližšie informácie nájdete nižšie v bode 5. týchto Pravidiel.

3. AKÉ SÚ DRUHY COOKIES?

  • Dočasné cookies – sú vo vašom zariadení uložené len počas relácie prehliadača a akonáhle prehliadač zavriete, vymažú sa.
  • Trvalé cookies – zostávajú vo vašom zariadení uložené aj po zatvorení prehliadača, a to po rôzne dlhú dobu; práve tieto cookies umožňujú rozpoznať vaše zariadenie, keď stránky Thaivilla.sk znova navštívite.
  • Cookies prvej strany – cookies, ktoré sú do vášho zariadenia ukladané stránkami Thaivilla.sk.
  • Cookies tretích strán – cookies, ktoré sú do vášho zariadenia ukladané stránkami našich partnerov pre reklamy a analýzy.

4. PREČO COOKIES POUŽÍVAME A NA AKÉ ÚČELY?

Vďaka cookies je používanie stránok Thaivilla.sk užívateľsky oveľa príjemnejšie. Zároveň nám umožňujú sledovať a analyzovať spôsob, akým stránky Thaivilla.sk používate, a tým zlepšovať kvalitu a obsah stránok, a tiež lepšie personalizovať a zacieliť naše reklamné kampane a sledovať ich výkon.

Za týmto účelom používame ako naše cookies, tak cookies tretích strán. Prostredníctvom stránok Thaivilla.sk tak môžu byť do vášho zariadenia ukladané cookies prevádzkovateľov marketingových nástrojov, ktoré na našich stránkach používame, prípadne môžeme s týmito prevádzkovateľmi zdieľať informácie, ktoré nám boli pomocou cookies poskytnuté. Používanie týchto nástrojov nám dovoľuje našu ponuku neustále vylepšovať a tiež lepšie zohľadniť vaše osobné preferencie a zacieliť naše reklamné kampane tak, aby oslovili tých, ktorých by naša ponuka mohla najviac zaujať.

Stránky Thaivilla.sk využívajú za marketingovými účely i tzv. affiliate program, ktorý sprostredkováva sieť Commission Junction. Ak tak kliknete na odkaz alebo banner na stránkach niektorého z našich affiliate partnerov a tento odkaz vás privedie na stránky Thaivilla.sk, uloží sa do vášho zariadenia cookie, ktorá rozpozná, že ste na naše stránky prišli práve prostredníctvom affiliate partnera. Súhlas s uložením tejto cookie poskytujete už na stránkach affiliate partnera. Pokiaľ s uložením tejto cookie udelíte súhlas a ak zároveň na stránkach Thaivilla.sk poskytnete súhlas s ukladaním cookies tretích strán (teda našich partnerov pre reklamu a analýzy), budú tieto cookies používané v súlade s týmito Pravidlami.

Cookies používané tretími stranami a spôsob použitia údajov získaných ich prostredníctvom sa riadi zásadami ochrany osobných údajov príslušných tretích strán. Upozorňujeme, že tieto tretie strany môžu informácie, ktoré získali prostredníctvom cookies, skombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré získali v dôsledku toho, že používate ich služby.

Konkrétne používame nasledujúce cookies:

Vydavateľ/ Názov cookieTypTrvanlivosť
AdForm (TPC, GCM, cid, uid)Tracking, Konverzný, Remarketingpersistent
AdWordsTracking, Remarketing90 dní
CriteoTracking, Konverzný, Remarketingpersistent
DoubleClickTracking, Konverzný, Remarketingpersistent
FacebookTracking, Konverznýpersistent
Google Analytics
_ga
cid
utmv
utmz
utma
utmb
utmc
Analytical, Trackingpersistent
6 mesiacov
persistent
6 mesiacov
persistent
persistent
session
https_enabledEssentialmôže sa líšiť
Optimizely
optimizelyBuckets
optimizelySegments
optimizelyCustomEvents
optimizelyEndUserId
Analyticalpersistent
persistent
persistent
persistent
SklikTracking, Remarketing30 dní, max 540 dní
yandexAnalyticalpersistent
Thaivilla_splitAnalyticalmôže sa líšiť
CampaignProductListControllerEssential30 dní
__zlcmidEssential1 rok
browserUuidAnalytical, Trackingpersistent
cto_idcpyAnalytical, Trackingmôže sa líšiť
cto_lwidAnalytical, Trackingmôže sa líšiť
eiobcnEssentialmôže sa líšiť
smart_banner_stateEssentialpersistent
uibhAnalytical, Trackingpersistent
user-domain-savedEssentialmôže sa líšiť
visitorEssentialpersistent
PHPSESSIDEssentialpersistent

 

5. AKO ZAKÁZAŤ UKLADANIE COOKIES DO VÁŠHO ZARIADENIA?

Váš webový prehliadač môžete nastaviť tak, aby ukladanie cookies do vášho zariadenia zakázal či blokoval, vrátane cookies tretích strán. Je tiež možné zablokovať alebo povoliť ukladanie cookies len pre určité webové stránky. Cookies, ktoré už sú vo vašom zariadení uložené, potom môžete kedykoľvek zmazať. Chceli by sme vás však upozorniť, že ak ukladanie cookies zasielané stránkami Thaivilla.sk úplne zakážete, nebudú stránky pracovať správne a môže byť obmedzená ich funkčnosť.

Konkrétny postup pre najpoužívanejšie webové prehliadače nájdete tu:

Pre bližšie informácie môžete využiť nápovedu vášho prehliadača.

Loading....